DOT 18 – 475 års jubilæumsfest på Kolding Gymnasium

Kolding Gymnasiums 475 års jubilæum fejres lørdag d. 20. januar, kl. 18.00 – 01.00 ved en forrygende jubilæumsfest. Festen er for skolens elever, forældre og ansatte.

DOT står for Dronning Dorothea, der dengang, for mange år siden, var med til at grundlægge Koldings Lærde Skole, forstadiet til nutidens Kolding Gymnasium. Dronningen vil derfor være en gennemgående figur i musik- og teaterforestillingen, der byder på musik af b.la. Ukendt Kunstner, Ed Sheeran og Aretha Franklin.

Forestillingen ”RESPEKT 475” lægger forskellige filtre ned over gymnasielivet, og der stilles skarpt på de unge, deres dagdrømme, deres forestillinger om fremtiden, nutidens krav om præstationer, om lyst og pligt, om at slå til, være lækker, være nogen, blive til noget. Alle sanser bliver pirret hos publikum, når tæppet går for skuespil, dans, musik og sang.

Efter forestillingen i hallen, samles alle gæsterne til fællesspisning i kantinen, hvor eleverne har sørget for udsmykning af bordene. Den flotteste, sjoveste mest innovative borddækning bliver præmieret af et kyndigt dommerpanel. Senere vil der være mulighed for at fyre den af i hallen til dj FAUSTIX eller blive hængende i kantinen, hvor Koldingbandet TRAUB spiller.

Åben forestilling torsdag d. 18.januar kl 19.30. Billetter kan købes i døren til dkk 30 kr/stk