Skip to main content

Velkommen til Kolding Gymnasium

På KG tror vi på, at du som elev har et potentiale, et talent og en personlighed, der venter på at blive foldet ud. Derfor mener vi, at du som elev skal være i centrum for alt, hvad vi gør på skolen.

Hos os finder du en fantastisk atmosfære og et stærkt fællesskab med de andre elever – i musicalen og skolebladet, til fester og fredagscafé, i fællestimer, i undervisningen, på studieture og meget, meget mere.

Det er med til at skabe trygge rammer for din personlige udvikling, samtidig med at du har stor frihed til selv at forme både dit sociale liv og din uddannelse, så det passer lige til dig.

Både fordi vi har fokus på din personlige udvikling og har nogle af landets bedste gymnasielærere, er Kolding Gymnasium det bedste sted at være gymnasieelev, hvad enten du vælger STX, HF eller IB.

Den første uge

Fra skolens side gør vi alt, hvad vi kan, for at du kommer godt i gang på gymnasiet, både fagligt og personligt. Allerede den første dag står et team af søde elev-tutorer klar til at modtage dig, vise dig rundt på skolen og snakke med dig om undervisningen, lærerne, festerne, rejserne … I løbet af ugen får du også bøger, skema og møder flere af dine lærere. Der er planlagt forskellige ryste-sammen-aktiviteter i klasserne, så I lærer hinanden at kende og hurtigt bliver en del af KG-livet.

Ugen slutter med fredagscafé, hvor man mødes i kantinen, hygger sig og hører god musik. Nogle går hjem efter en time. Andre bliver hængende lidt længere og mødes måske senere på aftenen. Det bestemmer man selv. Men hyggelige og sjove er fredagscaféerne altid.

Det skal være rart og trygt at være KG’er – så har man det sjovere, og man lærer bedre. Det er vigtigt for os, at du føler dig hjemme på KG.

Vi håber – og glæder os til at se dig!

Ny elev på KG?

ANSØG OM OPTAGELSE

Kunne du tænke dig at blive elev på KG?

SKOLEÅRETS EVENTS

At være elev på KG er også en oplevelse