Studie- og karrierevejleder på Kolding Gymnasium

Du kan finde kontaktoplysninger her.

Studievalg – hvem er det?

Studievalg Danmark, Center Sydjylland vejleder dig om videregående uddannelse og karriere. Studievalg Danmark er oprettet af Undervisningsministeriet i 2004 sammen med 6 andre Studievalg.

Vi kommer jævnligt på din skole, og du kan f.eks. tale med os om:

  • Hvordan du vælger en videregående uddannelse

  • Jobmuligheder
  • Adgangskrav og optagelsesregler
  • Hvordan du søger ind
  • Faglig supplering af din eksamen – hvis du mangler et fag/niveau
  • Økonomi.

Mens du går her på skolen, holder din Studie- og karrierevejleder en række arrangementer for dig: 1-2 i hvert skoleår. Du kan også møde os til andre uddannelsesarrangementer. Ved arrangementerne hjælper vi dig på vej mod uddannelsesvalget ved f.eks. at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i dine refleksioner om uddannelse.

I vores vejledning hjælper vi dig med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe de nødvendige valg om videregående uddannelse.

Har du brug for at vende dine uddannelses- og jobtanker med os, har du mulighed for det, når din vejleder har træffetid på skolen. Du kan møde vejlederen hver torsdag. Du kan booke en tid her.

Du kan også ringe til vejlederen eller sende en sms eller mail. Læs mere på vores hjemmeside: www.studievalg.dk/sydjylland.

Du kan også bruge Studievalg Danmark, når du er færdig her på skolen! Du kan kontakte din vejleder og aftale et møde på skolen, eller du kan dukke op i vores Studie- og Karrierevejledning ude i byen. Find Studie- og Karrierevejledning i din by på www.studievalg.dk/sydjylland, og book en tid via www.bookstudievalgsyd.dk.

LONE CONRADSEN WIND
Studie- og karrierevejleder Studievalg Danmark
Lokale: C10
TLF: 33 33 20 56 lcw@studievalg.dk

© Kolding Gymnasium. Alle rettigheder forebeholdes.

Design af: Ideværkstedet.