Skip to main content

Musik: Musik B,
Psykologi C

Om fagpakken

Er du vild med musik og interesseret i den menneskelige psykologi, så er denne fagpakke noget for dig.

Her får du indsigt i musikkens forunderlige verden. Du prøver kræfter med musikalsk analyse, musikhistorie og dygtiggør dig i fagets praktiske dimensioner som sang og sammenspil. I samarbejde med psykologi undersøger vi, hvordan musikken spiller en rolle for forskellige subkulturer og for menneskers generelle psykiske velbefindende.

Fagpakken er for alle, der interesserer sig for musik og psykologi. Af hensyn til de elever, der også går på Kulturskolen i Kolding, har vi etableret et samarbejde med Kulturskolen. I samarbejdet er der fokus på at mindske overlap i den teoretiske undervisning og frigive tid til at øve, læse lektier eller bare være sammen med venner og familie. Det er ambitionen, at musikundervisningen på KG og på Kulturskolen vil opleves som én sammenhængende undervisning.

Også elever, der ikke går på MGK- eller Talentlinjen vil få stor gavn af samarbejdet, da de også vil møde undervisere fra Kulturskolen og deltage i aktiviteter på Kulturskolen.

For at kunne vælge denne fagpakke skal du have valgt Musik C i 1.hf.

Fremtidsmuligheder

Denne fagpakke er oplagt, hvis du overvejer en fremtid som fx pædagog eller lærer, eller hvis du drømmer om en fremtid inden for musik.

På KG er de 3 uddannelser blandet, og man føler sig derfor velkommen. Man tænker ikke så meget over, hvem der er HF’er, STX’er eller IB’er. Alle er lige meget værd.

Cecilie, 1p

Giver adgang til …

Se, hvad fagpakken giver adgang til

Psykologi C

Musik B