Skip to main content

Tilbage til ABC

Projekt Frivillig

På Kolding Gymnasium tror vi, at undervisning i fagene er en vigtig del af din dannelse, men faglig udvikling det kan ikke stå alene. Vi vil gerne skabe grobund for faglighed, fællesskab og forskellighed i et globalt perspektiv for vores elever, så de bliver hele mennesker, der er i stand til at begå sig i et internationalt og kulturelt komplekst samfund.

En måde at opnå dette på, kan bl.a. være ved at deltage i frivillige aktiviteter, hvor man alene eller sammen med andre yder en indsats for at hjælpe andre mennesker eller gør noget godt for samfundet eller for verden.

Derfor støtter Kolding Gymnasium ”Projekt Frivillig”.

Gennem Projekt Frivilligs hjemmeside, www.projektfrivillig.dk, har du mulighed for at få mere at vide om projektet, der er mulighed for at  finde et frivilligjob, og det er også her, at du kan få lavet et frivillighedsbevis for dine aktiviteter, som fx senere kan bruge, når du søger uddannelse eller job.

På opslagstavlen mellem V- og M-sektoren er der en ”Frivillig-opslagstavle”, men du kan også prøve at kigge på IB-opslagstavelen i V-sektoren, hvor der også tit står noget om frivilligt arbejde. Ind imellem bliver der også sendt noget ud via Lectio eller sagt noget på morgensamlingen, så hvis du er interesseret, skal du bare holde øjne og ører åbne.

Skolen har en frivillighedskoordinator, Morten Freitag, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål omkring Projekt Frivillig. Du kan også kontakte rektor.