Skip to main content

Studenterugen

Den fantastiske studentertid nærmer sig, og vi glæder os!


Huebegivenhed

Alle afgangselever har deres sidste eksamen d. 24., 25. eller 26. juni, hvor vi glæder os til at se en hel masse familie og venner til fejringen af vores studenter, når de får deres hue på.

Eksamenerne foregår i sektorerne, hvor der ikke er adgang for andre end eksaminander, og efter endt eksamen går eksaminanden til fællesområdet, hvor familie og venner sætter huen på hovedet af studenten.

I fællesområdet vil der være pyntet op og dækket borde, så studenterne og deres familie og venner kan fejre studenten med medbragt mad og drikke. Der kan også købes bobler, kransekage, drikkevarer, kaffe og the i kantinen.

I fællesområdet vil der også være fotovægge med skolens logo, hvor studenterne kan lade sig fotografere med huen på, og Auditoriet har vi indrettet til konfettirum med fotovæg. Så hvis man gerne vil lade konfettiglimmer dale ned over studenten skal det ske i Auditoriet.Translokation

D. 27. JUNI 2024 

Aftenens program: 

Kl. 17.30: Dørene til hallen åbnes.

Kl. 18.00: Translokation i hallen.

Kl. 19.30: Spisning i kantineområdet.

Traditionen tro medbringer hver familie selv mad, bestik og service. Man vil også kunne bestille en tapasanretning i kantinen til 185 kr. pr. person. Bestilling skal ske til kantineleder Brian Therp på bth@kolding-gym.dk senest d. 21. juni.

Vin, fadøl, cider og sodavand kan købes i barerne.

Kl. 20.30: Live band fra podiet

Kl. 22.30: Tak for i aften

Vær opmærksom på, at der torsdag den 27. juni er øvning af indmarch og klassefotografering fra kl. 15.00-17.45 for studenterne.