Skip to main content

STX-brobygning i 9. kl.

KG tilbyder: STX-brobygning for 9. klasse

Som brobygningselev vil du opleve, hvordan det er at gå på Kolding Gymnasium. Du vil møde skolens lærere og elever og blive klogere på KG og STX-uddannelsen.

Et besøg starter altid med en introduktion til skolen og STX. Herefter vil du få undervisning i en række forskellige fag og prøve forskellige måder at arbejde på. 

Det er både spændende og svært at vælge, hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig. Derfor vil du møde elever fra skolen, du kan spørge om, hvordan det er at gå på KG. Samlet set håber vi, at du efter et brobygningsforløb har fået et godt og klart billede af livet på KG, og at det kan være med til at afklare dit valg af ungdomsuddannelse.

Du møder kl. 08.05, og skoledagen slutter kl. 13.20. 

Praktiske oplysninger:

Transport

Fra Kolding Busterminal kan man tage bybus nr. 5 til Kolding Gymnasium.

Mødested

Første dag vil du blive hentet lige inden for hovedindgangen.

Første frikvarter og morgensamling

Vi har et frikvarter på 15 minutter efter 1. lektion fra kl. 9.35-9.50.

I dette frikvarter holder vi indimellem morgensamling for alle skolens elever. På morgensamlingen kan skolens rektor, lærere og elever give hinanden forskellige meddelelser, og der kan være et musikalsk indslag eller anden form for underholdning.

Spisefrikvarteret

Der er frokostpause fra kl. 11.20 – 11.50. Du kan have madpakke med, og/eller du kan købe mad, frugt m.m. i skolens gode kantine.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til brobygning, er du velkommen til at skrive en mail til uddannelsesleder Peter Høtbjerg Nielsen (pn@kolding-gym.dk) eller studievejleder Mette Deichmann (md@kolding-gym.dk) Du kan også ringe på tlf. 76 33 96 00.

Vi glæder os til at se dig på Kolding Gymnasium.